top of page

INTERIEUR & ONTWERP

Cocktailbar ontwerp van PIET KARSTEN_3_e

 

PERSOONLIJK ADVIES

Indien u al een ontwerp of idee voor ogen heeft kunt u uiteraard ook bij ons terecht! Onze professionals zullen u te woord staan met deskundig en persoonlijk advies, dat perfect aansluit met uw woonwensen. Of dit nu gaat om het kiezen van de juiste materialen, kleuren of het ontwerp zelf, wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. 

_18A4054.jpg
Geschilderde Concrete Wall

Met al ruim 30 jaar ervaring in de sector van interieur en ontwerp weten wij bij Karsten Interieurbouw hoe lastig het soms kan zijn om je interieur zo in te richten dat deze precies aan al je woonwensen voldoet. Gelukkig sta je hier niet alleen voor. De ervaren werknemers van Karsten Interieurbouw staan direct klaar om je te helpen en je droom interieur te bewerkstelligen. 

Dit houdt in dat uw wensen en of ideeën door ons team worden vertaald in concrete ontwerpen die vervolgens door ons team gerealiseerd en ter plekke geïnstalleerd kunnen worden. 

_18A4063.jpg

MAATWERK

Wat ons bedrijf kenmerkt, is dat wij volledig inspelen op uw wensen, hoe gek deze ook zijn. Dit betekent in de praktijk dat wij de meest uiteenlopende interieurs voor onze klanten realiseren: van een enkel meubelstuk tot een compleet interieur, van een compleet interieur tot een compleet hotel. Kortom, alles is mogelijk.

Hier komt nog bij dat wij bij Karsten Interieurbouw niet alleen klaar staan voor particulieren die langskomen voor een exclusief ontwerp, maar dat wij ook regelmatig werken met bedrijven die seriematig bepaalde meubelstukken willen laten produceren.

Een door Just Piet ontworpen cocktailbar uitgevoerd door Karsten Interieurbouw.
Dit is het logo van Karsten Interieurbouw. Deze bevat diverse kleuren, zoals grijs en oranje.
bottom of page